2014 Gelinlik Modelleri

  • 14 Aralık 2013
  • 7.240 kez görüntülendi.
2014 Gelinlik Modelleri

Gelinlikler… Askılı, straplez, prenses, balık, incili, taşlı, kısa, uzun, kuyruklu, tüllü, dantelli, çekici,  zarif, şaşaalı, sade… Tüm hali ile göz alıcı. Tüm çeşitleriyle bayanların hayallerini süsleyen vazgeçilmez gelin elbisesi…

Her bayan hayallerini kurarak sabırsızlıkla beklediği o günün en güzeli olmak için çaba sarf eder. Bırakın o günün en güzeli olmayı, gelmiş geçmiş en güzel en zarif gelin olmaktır aslında hepsinin hayali. Evlenmeye karar verilir. Gün belirlenir ve telaş başlar. Tüm hazırlıkların arasında en heyecan vericisidir gelinlik seçimi. Ama o kararsızlık ne tür bir gelinlik giyeceğine karar verememe biraz olsun bocalamaya sebep olabilir. Evlilik hazırlığında olan bayanlar sakin olun ve sizler için sitemizde sunduğumuz modellere bakın. İnanın bu modellerin hiç birinin içinde üzülmezsiniz. Hangi gelinlik modeli seçerseniz seçin çok masum çok güzel olacağınızdan emin olabilirsiniz. En ünlü markaların, tasarımcıların  2014 gelinlik modelleri ni sizler için bir araya topladık.

Moda yoktur aslında gelinlikte ne giyerseniz giyin yakışacağından emin olabilirsiniz. Ama bu senenin enlerini de sizin için belirledik. Bu sene vazgeçilmezimiz gipürler, dantel işlemeler. Kabarık gelinlikler her sene olduğu gibi 2014 gelinlik kreasyonlarında çokça yerini alıyor. Ancak daha çok göze çarpan kabarık olmayan hatta neredeyse vücuda yapışık, bazıları balık formundaki düz gelinlikler. Kabarık olmayan bu gelinliklerin üst kısmında straplezden çok dantel işlemeler tercih edilmekte. Yahut tülle gizemli bir göğüs dekoltesi tercih edilmekte. V yaka şeklindeki göğüs ve sırt dekolteleri de tasarımlar arasında yerini almış.

Burada 2014 gelinlik modelleri ile ilgili genel bir bilgi sahip olabilirsiniz. Ama Vgaa da sizler için farklı modelleri grupladık. Aklınızda belirlediğiniz, karar verdiğiniz tipteki gelinlik çeşitlerine bu şekilde daha kolay ulaşabilirsiniz.

 

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ