2014 ilkbahar – yaz Ayakkabı Trendleri

  • 13 Mayıs 2014
  • 8.492 kez görüntülendi.
2014 ilkbahar – yaz Ayakkabı Trendleri

İşte merakla beklediğiniz ve çok fazla talep alan 2014 ilkbahar-yaz ayakkabı trendleri ile ilgili sezonun güzel ayakkabılarından oluşan, bu sezon nerede ne tür ayakkabılar tercih etmenizle ilgili yazımız sizlerle. Sevgili bayanlar 2014 ilkbahar- yazında hangi tür ayakkabılar moda, ünlüler nasıl ayakkabılar giyinmeyi tercih ediyorlar, ayakkabıda öncü, dev ayakkabı tasarımcıları bu sezon bayanların şıklıklarına şıklık katmak için ne tarz ayakkabılar tasarlamışlar, açık, kapalı, uçuk, sakin, asil, çılgın ayakkabı modelleri burada. Hepsini sizler için araştırdık. Bu sezonun trend ayakkabılarını sizler için bir araya getirdik. Ayakkabı bir aşktır. Ayakkabı bir tutkudur biz bayanlar için. Ne derler bir kadını mutlu edecek bir hediye almak istiyorsanız ona ayakkabı alın. Bu hediyeye sevinmeyecek bayan tanımadım ben hayatımda. Evet sevgili bayanlar hepimizin tutkusu olan, ihtiyaçtan çok neredeyse birer aksesuar gibi kullandığımız ayakkabılarla ilgili yazımızı merakla beklediğinizi biliyoruz. Çok araştırdık bu sezonki ayakkabı modasını sizler için. 2014 ilkbahar yaz sezonu takılarda ve elbiselerde de olduğu gibi ayakkabılarda da çılgınca tasarımların olduğu ve bambaşka farklılıkların yer aldığı değişik bir sezon olacağa benziyor. Dikkat çeken ayakkabı tasarımlarını sizler için derledik. Buyurun karşınızda 2014 ilkbahar/yaz ayakkabı trendleri!
Geçtiğimiz sezon fazla etkisini göremediğimiz bu sezon ise yadsınamayacak kadar çok üretilmiş olan metalik ayakkabılar çok gözde olacağa benziyor. Başta altın ve gümüş tonları olmak üzere onu takip eden bronz karamel renklerde ayakkabı tasarımlarını görmemiz mümkün.
Gelelim bir başka moda olacak ayakkabı modeline. Stiletto ayakkabılar. Geçtiğimiz sezonda yerini kimselere kaptırmayan stiletto ayakkabılar yani sivri burun ayakkabılar bu sezonda oldukça gözde olacağa benziyor. O kadar güzel sivri burun ayakkabılar varki görülmeye ve giyilmeye değer bunlar. Stiletto ayakkabılarda bu sezon geçen sezonun aksine topuklulardan biraz uzak durularak, sivri burun babetlere yer verilmiş koleksiyonlarda.
Bir başka enteresan tasarımda ayakkabıların topuklarında yaratılmış ilginç topuk detaylı ayakkabılar. Bu sezon o kadar enteresan topuklu ayakkabılar var ki bunları alıp sokakta giyinmek biraz yürek ister açıkçası. Sanatçıların çoğunlukla tercih ettiği ilginç topuklu ayakkabılara bu sezon sizinde ulaşmanız mümkün. Ben farklı ve cesur giyinmeyi seven biriyim diyorsanız bu sezon tasarımlar tam sizlik.
Sezonun en fazla ayaklarda görülecek ayakkabı modeli ise topuklu ve atkılı sandalet ayakkabılar şüphesiz. Her bayanın severek ve sıklıkla hemen hemen her türlü ortamada uyum sağlayabilecek formda olan atkılı ayakkabılar 2014 sezonunda bolca üretilmiş durumda. Özellikle bilekten bağlamalı şık sandaletler yazımıza neşe katacak gibi görünüyor. Buyurun ayakkabı modellerimizi birlikte inceleyelim. Fotoğraf galerimizde en şık ayakkabı modelleri sizleri bekliyor.

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ