2014 Abiye Modelleri

  • 17 Aralık 2013
  • 93.141 kez görüntülendi.
2014 Abiye Modelleri

2014 Abiye Modelleri / 2014 Gece Kıyafetleri / 2014 Kokteyl Kıyafetleri

2013’ ün sonlarına yaklaştık. Modacılar 2014 abiye modelleriçoktan hazırladılar. Bizde sizler için işinin en iyisi olduğunu düşündüğümüz tasarımcıların 2014 abiye  modelleri tek tek inceledik. Bu sene gecelerde, partilerde, düğünlerde bayanlar nasıl boy gösterecek sizler için araştırdık.

Tasarımcılar bu sezonki abiye  modelleri koleksiyonlarını yine bol renkli oluşturmuşlar. Yani bu sene bayanları yine rengârenk göreceğiz. Cıvıl cıvıl renklerde oluşturmuşlar ki sanırım giyenlerde görenlerde kıpır kıpır hissetsinler diye. Başarılı olduklarını da söylemek zorundayız. Araştırma yaparken bile bizleri mutlu hissettirmeye yetti bu koleksiyonlar. Sezonun en trend renklerinin kırmızı ve mavi olduğunu söyleyebiliriz. Kırmızı abiyeler nerdeyse tüm koleksiyoncular bolca tasarlamışlar. Kırmızı ve mavinin dışındaki en gözde renk yeşil olmuş. Yeşil renkli abiyeler yine çok hoş, yine göz doldurucu. Bu renklerin dışında kullanılan renklerden en enteresanı şimdiye kadar çok sık tercih edildiğini görmediğimiz sarılar. Sarıları öyle güzel kullanmışlar ki uygun aksesuarlar kullanarak o sarıların içinde kusursuz görünmek içten bile değil.

Kumaş olarak bolca şifon kullanmayı tercih etmişler. Saten kumaşa ise çok yer vermemişler tasarımlarında. Yine de 2014 abiye modelleri arasında satenden vazgeçemeyen tasarımcılar da var. 2013 sezonunun gözdesi olan ve tasarımlarda bolca kullanılan dantel işlemeler, gipürler, tüller geçen sezonki kadar öncelikli olamasa da yine koleksiyonlarda yerlerini almışlar.

Nedendir bilmiyoruz ama bu sezon bayanları biraz kapatmış tasarımcılarımız. Mini abiye modelleri, pek yer vermemişler tasarımlarında.  Uzun ve vücudu saran abiye modelleri tercih edilmiş. Hatta bazılarının kuyrukları bile var.Nişan abiye modelleri, yakın arkadaş ve akrabalarınızın düğün abiye modelleri, kokteyllerde gece kıyafetleri olarak rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

Özellikle incelemiş ve sizin için seçmiş olduğumuz abiyeler arasından 2014 mezuniyet elbiseleri modellerini rahatlıkla bulabilirsiniz. Mezuniyet abiye modelleri arıyorsanız emin olun bu modellerden size göre olan bir model bulacaksınız.

Bu modeller arasından yılbaşı için kıyafet modelleri bulabilirsiniz.Bu modeller arasından yapacağınız yılbaşı gecesi kıyafetleri ile yılbaşı partisi kıyafetleri içide en şık bayan siz olacaksınız.

Şimdi sizler için ünlü tasarımcıların koleksiyonlarından seçtiklerimize bir göz atın. Keyifli bir yolculuk olacağından emin olabilirsiniz.

RUDELLE

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ