2014 Abiye Topuz Saç Modelleri

  • 05 Ocak 2014
  • 12.326 kez görüntülendi.
2014 Abiye Topuz Saç Modelleri

Saç kıyafeti tamamlayan en önemli şeydir. Her bayan da bunun saç modelinin ne kadar mühim olduğunun farkındadır. Önce geceye uygun abiye elbise seçilir, atına uygun ayakkabı ve sonrasında da bunları tamamlayan saç gelir.

2014 girerken saç tasarımcıları da iş başına geçti. 2014 abiye elbise modelleri sonra 2014 Abiye saç modelleri de gayet ilgi çekici. Genel bir bakışla bu sene daha çok zarif topuz modellerini görmekteyiz. Yani alaturkaya dönüşümüz devam ediyor. Hafif dağınık, ensede toplanmış modeller daha çok tercih edilmekte. Moda biryana tabi ki kıyafete uygun saç modeli tercih edilmelidir. Peki ne tür gecelerde ne tür kıyafet ve bu kıyafetlerde ne tür saç modeli tercih edilmeli? Bayanların en çok merak ettiği ve özendiği konudur bu. Sizler için bu konuda güzel bir araştırma yaptık. İhtiyaç duyduğunuz merak ettiğiniz türden birçok modeli bir araya topladık sizler için. Modellere geçmeden önce birkaç önemli püf noktasına değinelim.

Masum görünmek istiyorsanız önerimiz: Romantik tarzda ensede toplanmış bir topuz ya da açık bırakılmış hafif dalgalı çok uğraşılmamış gibi görünen doğal saç modellerini tercih etmelisiniz.

Dikkat çekici görünmek istiyorsanız: Ensede toplanmış bir topuz yerine daha tepede balerin tipinde yapılmış bir topuzu tercih etmelisiniz. Saçlarınızı açık bırakmak istiyorsanız küçük dalgalar yaptırıp saçınızı kabartabilirsiniz. Bu şekilde oldukça dikkat çekici olabileceğinizden emin olabilirsiniz.

Kıyafet seçimine göre topuz konusunda da birkaç ipucu verelim. Eğer straplez abiye tercih ettiyseniz üstüne birçok modeli uygulayabilirsiniz. Ancak üst kısmı tamamen kapalı bir abiye  modelleri ise tercihiniz saçlarınızı dağınık bırakmamanız tavsiyemizdir. Bu şekilde bir kargaşaya engel olmuş olursunuz. Tek kol bir abiye elbise ise seçiminiz yine saçlarınızı ensenizde toplatmanız en doğru seçim olacaktır. Tek kol kıyafet seçince yapılan en büyük yanlış her zaman saçı boş olan kol kısmına doğru akan yarı açık bir topuz tercih edilmesidir. Her türlü kıyafette ve vücut tipinde uygun değildir bu seçim. Bu ufak tüyolardan sonra gelin seçtiğimiz 2014 abiye topuz saç modellerine birlikte göz atalım. Saç modeli seçiminizi yaparken sizlere faydası olacağından emin olabilirsiniz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ