2014 Kışlık Kazak Modelleri / 2014 Salaş Kazak Modelleri

  • 19 Aralık 2013
  • 89.878 kez görüntülendi.
2014 Kışlık Kazak Modelleri / 2014 Salaş Kazak Modelleri

Havalar soğudu. Kışlıklar dolaplarda yerlerini almaya başladı. Kışlıkların inmesiyle 2014 kışlık kazak modelleri de gündeme geldi. 2014’ de ne tarz kazaklar moda? Vücudumuza göre nasıl kazaklar tercih etmeliyiz? Kazakları kıyafetlerle nasıl kombinleriz? Kısa, uzun, merserize, yün, ince, salaş, kısa, örgü, boğazlı, triko… İşte bu soruların cevaplarını ve daha fazlasını VGAA ailesi olarak sizler için araştırdık.
Bu sezon 2014 salaş yün kazak modelleri oldukça moda, soğuk kış günlerinde sokak modasına da en uygun seçimin bu olduğu konusunda modacılar aynı görüşü paylaşıyorlar. 2014 Salaş kazak modelleri ve altına uygun deri taytlar ya da yırtık kot pantolonları tercih edebilirsiniz. Bu kombinin altına uygun bir topuklu çizme giyerek hem trend bir görünüm kazanmış hem de kış da olsa çekiciliğinizi kaybetmemiş olursunuz.
Salaş uzun kazakların yanı sıra bir başka trend de kısa örgü kazaklar. Bu sezon kışlık giysilerinde turuncu rengin moda olduğunu da söylemeden geçmeyelim. Turuncu kısa bir kazak, altına bordo yada yeşil dar bir pantolon giyerek, bunu şık bir ayakkabı ve takılarla tamamlayarak çok zarif bir görüntü yakalayabilirsiniz.
Geçtiğimiz sezonlarda sıklıkla rastladığımız mini kazaklar 2014 kazak modelleri arasında da yerini almış durumda. Ünlü bayanların da çokça tercih ettiği mini kazakları içine bir gömlekle kullanmanız size oldukça rahat ve hoş bir görünüm kazandıracaktır. Gömlek üzeri mini bir kazak, altına İspanyol paça bir pantolon ve topuklu ayakkabılar… İşte kış şıklığı bu olsa gerek. Şimdi özenle hazırladığımız 2014 kışlık kazak modelleri seçimlerimize bir göz atmaya ne dersiniz?

2013-2014-Salaş-Kazak-Modelleri-00

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ