2014 Kışlık Elbise Modelleri

  • 16 Aralık 2013
  • 22.355 kez görüntülendi.
2014 Kışlık Elbise Modelleri

Bayanların günlük yaşantıda severek giydikleri kıyafetlerin başında elbise modelleri gelir. 2014 Kışlık Elbise Modelleri çeşitlerinde bu yıl moda diz üzerinde mini elbise modelleri ve pastel renk tonlarının trend olduğunu görüyoruz.

2014 kısa elbise modelleri bandaj stil ve kloş elbise modelleri ile son derece hoş ve ilgi çekici bir trend olarak karşımıza çıkıyor.Bu trende ek olarak vücüdu saran slim fit ve desenli elbise modelleri bu sezonun modasının simgesi haline gelmiş durumda.Günlük yaşamın yanı sıra davetlerde ve toplantılarda bu modeller üzerinden tercih yapmanız sizin tarzınızı yansıtmanıza yardımcı olacaktır.

Desenli elbise modelleri bu yıl pastel renk tonlarında karşımıza çıkıyor.Desenli elbise modelleri ile Ocak ayı dondurucu soğuklarında temmuz sıcaklığını hissetireceğini düşünüyorum.Yılbaşında ne giysem ? diye düşünen hanımlara tavsiyem dar kesim desenli elbise modelleri arasından seçimini yapmanız sizi 2014’e şık bir hanım olarak girmenizi ve tüm yılın moda ve trendi yakalamanıza yardımcı olmasını sağlar:) Şimdi 2014 Kışlık Elbise Modelleri inceleyelim…

 

kislik-elbise-modelleri-6

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ